Webwinkel:

U kunt op elk gewenst moment van de dag beschikken over een aanvullende service van meer dan 50.000 artikelen. En dit zijn niet alleen drogisterij-artikelen, zoals lichaams- gezicht- huid en haarverzorging, maar bijvoorbeeld ook parfums, een ruim assortiment glutenvrije producten, reform- en natuurvoeding en nog veel meer.
24 uur per dag vanuit huis of uw vakantie adres winkelen en de bestelde producten bij ons ophalen én betalen. Altijd op tijd kunnen beschikken over die producten die u graag in huis heeft of mee wilt nemen op vakantie. Dat geeft niet alleen zekerheid maar betekent ook dat u nog gerichter kunt winkelen. Dat willen wij voor u betekenen via BewustWinkelen.nl. En iedere maand leuke acties en aanbiedingen!

Alles wat u vandaag bestelt voor 18:00 uur wordt de volgende dag bij ons afgeleverd (dit geldt van maandag t/m vrijdag). Wij nemen contact met u op dat uw bestelling voor u klaar staat.

Er worden geen bijkomende verzend- of administratiekosten berekend en u hoeft ook niet vooruit te betalen of aan de deur af te rekenen. U betaalt niet via de website. U betaalt pas bij het in ontvangst nemen van uw bestelling bij ons in de winkel.

Bewust winkelen